POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE privind newsletter-ul. 

 

CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental stedyan.ro prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra în deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal îl reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul în care colectam, utilizam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci când interactionati cu noi în legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. În cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

 

CINE SUNTEM 

 

Stedyan.ro este administrat de SC STEDYAN COM SRL, firma cu numar de ordine în Registrul Comertului J09/745/2003, cod unic de înregistrare fiscala 15779023. În sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci când prelucram datele dvs cu caracter personal. 

CONTACT E-MAIL / APELURI TELEFONICE

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi prin completarea formularelor de contact, prin telefon sau prin e-mail sunt tratate în mod confidențial. Utilizăm datele tale cu scopul exclusiv de a prelucra cererea ta. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Interesul legitim al SC STEDYAN COM SRL rezultă din dorința de servi interesele și de a răspunde cererilor clienților noștri și ale vizitatorilor acestei pagini de internet, obținând și susținând astfel satisfacția clientului.

 

CONSIMTAMANTUL PENTRU ABONAREA LA NEWSLETTER 

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Ai posibilitatea de a te abona la newsletterul nostru prin intermediul acestui site. Acordul tău reprezintă temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu scopul trimiterii newsletterului, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din GDPR.

Scopul prelucrării datelor este informarea abonaților despre produse, preturi precum și informații privind ofertele, dar fără a ne limita la acestea.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

 

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul SC STEDYAN COM SRL, indiferent de motivul pentru care o fac.

 

În măsura în care te abonezi la newsletterul gratuit, accepți faptul că SC STEDYAN COM SRL poate prelucra adresa de e-mail ca fiind informație obligatorie, pentru a-ți putea trimite pe e-mail newsletterul.

 

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Dacă te dezabonezi de la newsletterului, datele profilului tău de abonat sunt șterse. În consecință, nu vei mai primi newsletterul.

UTILE

Nr. telefon

0744535213

SC STEDYAN COM SLR

stedyan.br@gmail.com

Str. General Gheorghe Avramescu, nr. 21, Brăila

Garantăm originalitatea tuturor produselor comercializate.

Preţurile afişate includ TVA şi sunt orientative. (pot diferi de preţurile de distribuţie / depozit en-gros). In aceste conditii se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului.

Fotografiile nu creează obligații contractuale.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, aspect etc.), datorită modificării caracteristicilor, designului ori ambalajului, fără notificare prealabilă, de către producători.

© 2020 stedyan.com SC STEDYAN COM SRL toate drepturile rezervate

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now