Despre noi

Obiectul de activitate al companiei STEDYAN COM SRL este comerţ en-detail şi en-gros cu produse alimentare. 

În ultimii ani ne-am concentrat activitatea pe furnizarea de alimente către diverse instituții publice precum penitenciare și spitale din toată țara, ajungând să fim unii dintre cei mai importanți furnizori la nivel național în domeniu. Acest lucru a făcut ca extinderea noastră în calitate de furnizor local pentru comercianții mici și mijlocii să stagneze. Așadar, dorim să venim în ajutorul vostru punându-vă la dispoziție produsele și serviciile noastre. 

 

Vânzarea către clienţi se face atât prin intermediul echipei de distribuţie cât şi prin depozitul en-gros al societăţii situat pe str. General Gheorghe Avramescu, nr 21, Brăila. În depozitul frigorific en-gros şi en-detail se regăsesc produse alimentare precum diverse tipuri de fructe si legume, conserve, uleiuri, faina, malai, oua, etc.

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în comerțul en-gros și en-detail oferim o gama variată de produse și servicii de înaltă calitate cu care venim în ajutorul dumneavoastră.

Inițial, activitatea noastră principală a fost conducerea unui aprozar, urmând apoi ca firma să funcționeze în incinta unui depozit, însă dezvoltarea magazinului, creșterea numărului clienților și implicit a stocului ne-a determinat ca, dupa 15 ani de la deschidere să schimbăm sediul datorită insuficienței spațiului de depozitare.

Mutarea sediului principal într-un sparțiu mai mare, a creșterii posibilităților de stocare și a reputației ascendente pe piața a societății STEDYAN COM SRL au avut ca urmare și creșterea calității produselor comercializate. Astfel am ajuns să dispunem de multiple spații de depozitare conform normelor EU, spații frigorifice pentru refrigerare și depozit de fructe și legume.

Din dorința de a ne satisface clienții și de a ne ridica la exigența lor, am depus constant eforturi pentru a îmbunătăți în permanență ofertele și serviciile pe care le oferim. Astfel, din 2007, STEDYAN COM reprezintă un nume cunoscut pe partea de furnizare și distributie la nivel național, dar și local.

 

Dorim să fim un lider de încredere cu performanțe de top din punct de vedere logistic. Printr-o gestiune eficientă a aprovizionării şi a stocurilor, echipa noastră a reuşit constant să diminueze riscurile şi costurile clienţilor. Conform valorilor după care ne ghidăm, angajații STEDYAN dau dovadă de profesioanalism, spirit de echipă și loialitate atât față de firmă cât și de partenerii săi. 

UTILE

Nr. telefon

0744535213

SC STEDYAN COM SLR

stedyan.br@gmail.com

Str. General Gheorghe Avramescu, nr. 21, Brăila

Garantăm originalitatea tuturor produselor comercializate.

Preţurile afişate includ TVA şi sunt orientative. (pot diferi de preţurile de distribuţie / depozit en-gros). In aceste conditii se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului.

Fotografiile nu creează obligații contractuale.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, aspect etc.), datorită modificării caracteristicilor, designului ori ambalajului, fără notificare prealabilă, de către producători.

© 2020 stedyan.com SC STEDYAN COM SRL toate drepturile rezervate

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now